Spillerbørsen og folkebørsen etter 2-2 mot Manchester CityGi Salah det han vil ha – han er verdt det

Mohamed Salah var igjen fantastisk for de røde.

Alisson Becker7

Starter med et veldig dårlig utspill som gir City en sjanse tidlig i førsteomgangen, men spiller seg stort opp og holder de røde inne i kampen før pause.

James Milner5

Det angripes enormt mye på hans side, og han får det veldig tøft. Er kanskje litt heldig som ikke blir vist ut, og det er overraskende han ikke tas ut til pause. Det må tas med at han ikke får mye hjelp, som var et stort tema før kampen.

Joël Matip7

Er den som får jobben med å avansere gjennom ledd med ball og løfte Liverpool høyere i banen. Er uheldig som blir truffet på utligningsmålet.

Virgil van Dijk7

Spiller en god kamp i midtforsvaret, og det virker bevisst at City sjelden angriper mot hans side.

Andy Robertson7

Strålende energi, og er den som trykker til og fyrer opp publikum. Han vet hva det betyr, og det er tydelig!

Jordan Henderson5

Han vil veldig mye, og er overalt i starten. Det fører også til en den skumle situasjoner bakover, og Milner blir etterlatt helt til seg selv.

Fabinho7

Spiller seg stort opp etter en vanskelig førsteomgang. Men hvordan kunne du unngå å score på åpent mål helt på slutten?!

Curtis Jones6

Har en tøff førsteomgang, han i likhet med mange lagkamerater sliter veldig med å holde på ballen. Vi får gi han en målgivende på Salahs scoring – selv om det ikke er den enkleste målgivende vi har sett!

Mohamed Salah9

Må i lange perioder konsentrere seg om forsvarsspillet – før han lukter blod og har et fantastisk forarbeid til Sadio Manes mål. På 2-1 gjør han alt selv, og scorer en kandidat til årets mål. For en spiller!

Diogo Jota6

Etter en veldig svak førsteomgang, er han den første som markerer seg offensivt etter pause. Kommer nesten til to gode avslutninger på kanten av 16-meteren. Tas av banen etter 68 minutter.<br/>

Sadio Mané7

Må konsentrere seg mye om det defensive, frem til han er frempå og scorer et fantastisk mål etter fullstendig City-dominans før pause.