Bekrefter at Jota fikk en smell i kneet

Jürgen Klopp håper det ikke er snakk om mer enn en liten smell.

Da målscorer Diogo Jota ble byttet ut etter 76 minutter i lørdagens storseier over Arsenal, det nesten gått 20 minutter etter duellen med keeper Aaron Ramsdale. Det kunne se ut til at knærne til de to traff hverandre, og selv om begge var i stand til å fortsette kampen, kan det være at Jota har fått en smell som kan gjøre vondt de neste dagene. 

– Han fikk en skikkelig smell i kneet. Nå får vi se hvor fort det går i riktig retning. Forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig, sier Jürgen Klopp etter kampen.

Skadelisten til Liverpool er fremdeles lang. Harvey Elliott, Roberto Firmino, James Milner, Curtis Jones, Naby Keita, Joe Gomez og Andy Robertson var ute fra før. I tillegg måtte Neco Williams stå over med et muskelproblem, mens Divock Origi var ute med sykdom til lørdagens kamp mot Arsenal.

Håper mange nærmer seg

Klopp håper flere kan nærme seg spill igjen. Onsdag venter en ny kamp mot Porto.

– Vi får se hvem som er klare til dyst igjen og hvem som har behov for hvile. Vi skal kjempe med alt vi har, sier han.

– Noen spillere har en mulighet til å komme tilbake på onsdag. Det hadde vært flott. Deretter tar vi det steg for steg. Forhåpentligvis kan vi ha flere spillere tilgjengelig etter hvert - det trenger vi når vi spiller hver tredje dag.

Manageren skrøt veldig av blant annet midtbanen etter lørdagens kamp, men erkjenner at det er vanskelig med alle skadene.

– Jeg hører ofte at det ikke er landslagspause før mars, men i januar er det et mesterskap i Afrika, og jeg tror Sør-Amerika også spiller kamper. Så situasjonen er ikke lett, sier han.

Lørdag satt ungguttene Owen Beck, Kaide Gordon, Conor Bradley og Tyler Morton på benken. Sistnevnte fikk sin Premier League-debut, men det førte til at de ikke var tilgjengelige for U23-laget, som tapte hele 3-0 hjemme mot Crystal Palace tidligere på dagen.