Boro nektet å bli Cannonier-føde

Toppscoreren gjorde to mål, men bommet på straffespark i sluttminuttene, og Liverpool U18 tapte på hjemmebane.

Det så lovende ut til pause for Liverpool U18 i hjemmekampen mot Middlesbrough, etter at Oakley Cannonier hadde gjort sitt ligamål nummer 11 og 12 for sesongen. Liverpools toppscorer er nå oppe i 17 scoringer totalt.

Det første målet kom etter en god kontring der Melkamu Frauendorf la inn til Luca Stephenson. En forsvarsspiller klarerte Stephensons avslutning på streken, men Cannonier satte returen i mål fra kloss hold.

Boro utlignet umiddelbart ved Calum Kavanaugh, som satte ballen lavt i mål bak Harvey Davies.

Liverpool-kaptein Stephenson måtte deretter ut med en skade, men Cannonier sendte Liverpool i føringen igjen like før pause. Frauendorf la et pefekt innlegg, og Cannonier var klinisk foran mål.

Etter pause utlignet først Finch for gjestene, før Kavanaugh gjorde sitt andre for dagen, og sendte Boro i føringen.

Gjestene var det beste laget etter pause, men Frauendorf utlignet til 3-3 på en heading etter en corner. Men Kavanaugh var ikke ferdig, og fullførte sitt hat-trick mot slutten av kampen.

Cannonier fikk imidlertid sjansen til å berge det ene poenget, da Liverpool fikk straffe helt på tampen av kampen. Boro-keeper Popple reddet imidlertid toppscorerens forsøk fra elleve meter, i en kamp der Liverpool ikke virket helt påskrudd.

Liverpools lag: Davies, Davidson, Chambers, Lucky, Miles, Stephenson (Laffey 30 (Figueroa 90)), Frauendorf, Bajcetic, Cannonier, Pilling (Scanlon 69), Clark.

Ubenyttet reserve: Mrozek.