Rangers i pressemelding:– Han har gitt oss alle noen uforglemmelige øyeblikk

Rangers-ledelsen takker Steven Gerrard for å ha gjenreist klubben til gammel storhet.

Torsdag formiddag ble det bekreftet at Steven Gerrard har forlatt Rangers og blir Aston Villas nye manager. Han forlater Rangers etter å ha ledet laget til den første ligatittelen på ti år, og i en posisjon til å vinne for andre året på rad med fire poengs forsprang til Celtic på toppen av tabellen.

«Gerrard drar til Midlands-klubben etter å ha spilt en nøkkelrolle i den betydelige veksten til de lyseblå på mange områder i hans tre og et halvt år på Ibrox. Rangers har nå et fantastisk og høyst konkurransedyktig lag som er kapable til å både vinne og underholde på alle områder», skriver Rangers i en pressemelding da nyheten ble offentliggjort.

De påpeker at Rangers nå har kvalifisert seg for gruppespill i Europa i fire strake sesonger, og har nådd utslagsrunden de to siste årene, i tillegg til å ha vunnet den 55. ligatittelen i Skottland.

– Jeg vil først og fremst takke Steven for hans fantastiske innsats de siste tre og et halvt årene i Rangers. Han har gitt oss alle noen uforglemmelige øyeblikk, og spesielt at han leverte ligatittelen tilbake til Ibrox sist sesong, der laget ikke tapte en eneste kamp hele ligasesongen.

– I Europa har han gjenopprettet kredibiliteten til vår klubb og forlater oss med et veldig godt utgangspunkt på banen, sier Rangers sin styreformann Douglas Park.