Juniorene fikk det tøft på bortebane

To strake tap for Liverpool U18.

Liverpools U18-lag var først ut på en lørdag der fire av klubbens lag er i aksjon, men det ble ingen god start da de spilte borte mot serieleder Blackburn.

Blackburn viste tidlig hva de er kapable til og ledet 2-0 etter bare tolv minutter. Junior Ngangou og Jay Haddow sørget for de to scoringene.

Liverpool-keeper Harvey Davies fikk en travel dag på jobben og holdt sitt lag inne i kampen før Bobby Clark tente poenghåpet med en redusering etter 43 minutter.

Det håpet skulle dessverre forsvinne raskt. To minutter på overtid før hvilen scoret Patrick Gamble for hjemmelaget, og 3-1 var et faktum.

Liverpool forsøkte å spille seg tilbake i kampen etter hvilen, men som sist helg mot Middlesbrough ble det null poeng. Dermed ligger de røde på sjetteplass med 13 poeng etter ni kamper.