Må ha to livvakter ved sin side til enhver tid

Det er ikke bare, bare å sende Mohamed Salah på landslagsoppdrag.

Jürgen Klopp vil være lettet over at Egypt valgte å plassere Mohamed Salah på innbytterbenken i den betydningsløse VM-kvalifiseringskampen mot Gabon i dag. Salah kom innpå og spilte de siste 31 minuttene av matchen, som Egypt vant 2-1 over et Gabon som ble redusert til ti mann.

Salah har bare stått over to Liverpool-kamper denne sesongen, så det passet godt med bare en halvtime på banen i denne kampen.

Stillingen var 1-1 da Carlos Queiroz valgte å sett innpå Salah i det 59. minutt. Det gjorde han trass i at Egypts plass i neste runde av kvalifiseringen allerede var sikret.

Salah hadde en finger med i spille i vinnermålet, selv om han ikke var borti ballen. Mohamed Magdy så Salah på løp inn i feltet, men hans pasning traff en forsvarsspiller og gikk i nettet for det som ble registrert som et selvmål.

Den egyptiske fotballeksperten Ahmad Yousef melder at Salah må ha to livvakter ved sin side til enhver tid når han spiller for Egypt. Disse er sågar med Liverpool-spissen ut på banen, iført akkreditering og det egyptiske landslagets klær.

Salah har ikke scoret for Egypt i første del av VM-kvalifiseringen, men får sjansen til å gjøre noe med det når ti nasjoner skal spille playoff i mars. Sadio Manés Senegal er også klare for playoff, mens det er klart at Naby Keitas Guinea ikke kommer til VM.