Roberto Martinez ser ut til å ha sine ord i behold

Skaden Divock Origi fikk under spill for Belgia ser allerede ut til å være leget.

Divock Origi måtte ut med en skade etter 59 minutters spill mellom Wales og Belgia tirsdag kveld. Angriperen ble sittende på bakken og holde seg til høyre fot, før han ble byttet ut i VM-kvalifiseringskampen på Cardiff City Stadium.

Etter kampen kunne imidlertid den belgiske landslagssjefen, Roberto Martinez, berolige alle røde med at det kun dreide seg om en lårhøne. Martinez var derfor sikker på at Origi ville bli klar til Liverpools hjemmekamp mot Arsenal lørdag ettermiddag.

Det ser det ut som den belgiske landslagssjefen får rett i, for Origi var torsdag kveld i full trening sammen med resten av Liverpool-troppen.

Jürgen Klopp nevnte da heller ikke Origi da han kom med en status på skadesituasjonen tidligere i dag.