Scoret mot Manchester United med en stor Liverpool-tatovering på leggen

Mannen som gjorde det første målet i kampen mellom Atalanta og Manchester United er en stor Liverpool-fan.

Manchester United berget det ene poenget i bortekampen mot Atalanta i går kveld takket være et overtidsmål av Cristiano Ronaldo, da Champions League-oppgjøret i Bergamo endte 2-2. Mannen som gjorde kampens første mål, Josip Ilicic, var nok ekstra fornøyd med den bragden. Han er nemlig en stor Liverpool--supporter.

33-åringen har vært en nøkkelspiller for Atalanta siden han kom til Serie A-klubben i 2017, og har gjort 59 mål på 162 kamper.

Scoringen tolv minutter ut i kampen mot United i går var hans første mål i Champions League for sesongen.

I mai i år avslørte Ilicic at han er en stor Liverpool-supporter på Instagram, da han la ut et bilde av en Liverpool-tatovering han har på baksiden av den ene leggen.

Tatoveringen er av en person med en fotballdrakt med «Ilicic 72» på ryggen som strekker seg for å ta på «This is Anfield»-skiltet.

Da Liverpool møtte Atalanta i gruppespillet i Champions League i fjor scoret Ilicic Atalantas første mål da de vant 2-0 på Anfield i november. Sloveneren var ubenyttet reserve da Liverpool knuste det italienske laget 5-0 på bortebane tre uker tidligere, i en kamp hvor Diogo Jota gjorde hat-trick.