Covid-smitte hos Liverpools neste motstander

Wolves-manageren er bekymret for situasjonen.

Allerede på lørdag er Liverpool i aksjon igjen, og da er det Wolverhampton som er motstander på Molineux.

Også Ulvene var i aksjon onsdag kveld, og spilte 0-0 hjemme mot Burnley. Det var deres andre 0-0 på rad, etter å ha gått målløse av banen også mot Norwich City i helgen.

Men Wolves-manager Bruno Lage har en stor bekymring før lørdagens kamp. Det er nemlig et Covid-utbrudd i klubben. Før kampen mot Norwich testet Daniel Podence positivt, og de vet fortsatt ikke om vingen kan spille mot Liverpool.

Før Burnley-kampen testet også den brasilianske vingbacken Fernando Marcal positivt, og måtte stå over. Han mister med all sannsynlighet også kampen mot Liverpool.

– Er bekymret

Lage legger ikke skjul på at han er bekymret for det som nå skjer i klubben.

– Dersom jeg var bekymret for to uker siden, kan dere se for dere hva jeg er for øyeblikket. La oss fortsette, dette er alt jeg kan si, sa Lage til Birmingham Mail etter onsdagens kamp mot Burnley. 

– Dette er grunnen til at jeg sa at dette var en stor utfordring for oss – for meg, støtteapparatet og troppen – i desember og januar.

Ruben Neves vil være tilbake mot Liverpool etter å ha stått over med gule kort sist. Willy Boly, Yerson Mosquera, Jonny Castro Otto og Pedro Neto er alle langtidsskadd.

Lage vil trolig komme med mer informasjon på fredagens pressekonferanse. Fredag skal også Jürgen Klopp holde pressekonferanse. Den starter kl. 13.30 norsk tid, og vil dekkes her på liverpool.no.

Wolverhampton - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og vises på TV 2 Sport Premium.