Klopp gleder seg først og fremst over resultatet etter seieren på Molineux

De røde vant på Molineux.

15. mar 2021 kl 23.41Arild Skjæveland

Det har vært et vanskelig 2021 for Liverpool i Premier League. Da gjorde det veldig godt med en sterk borteseier mot Wolverhampton, og fornyet håp om at de røde kan ta inn de fem poengene og klare en topp fire-plassering.

Diogo Jota ble matchvinner like før pause.

– Alt handler om resultatet. Det var en skikkelig tøff kamp. Det ble «tre skitne poeng», men det er helt greit, og det vi trenger for å komme tilbake på sporet. Vi hadde noen veldig gode øyeblikk. Det var noen situasjoner offensivt der vi burde gjort det bedre, men defensivt var hele kampen veldig bra, sa Jürgen Klopp til Sky Sports.

– Jeg likte ikke starten. Vi var ikke aktive nok i starten, og den første ballen som ble spilt i bakrom var klar offside – men jeg følte at den gjorde forsvaret litt usikre slik at de la seg litt dypere. Slikt kan du bære med deg videre, sier han.

Viktig før landslagspausen

– Hovedmålet vårt i dag var å forsvare oss veldig bra, og kontre, og vi hadde flere gode situasjoner og skulle scoret flere. Målet vi scoret var nydelig, med måten det skjedde på. Jeg har ikke sett det igjen, men det var i nærmeste hjørnet. Ballen gikk inn, og det var veldig viktig for oss, sier han.

Han ble også spurt om midtstopperne Nat Phillips og Ozan Kabak, som igjen holdt nullen for andre gang på en uke.

– Igjen, ja. Igjen holdt de nullen sammen med Ali og backene. Det er vanskelig. Vi ønsker å få rytmen, og du kan se det var intenst for alle. Vi kunne få friske ben inn med Naby og «Millie». Ox kom inn og var strålende i den posisjonen. Så det var mange gode nyheter i dag, men det viktigste var de tre poengene.

Nå er det tre uker til neste kamp, borte mot Arsenal.

– Vi trener gjennom hele den neste uken. De som skal på landslagssamling vil ha to-tre dager fri, men de skal trene i morgen, fredag og lørdag, og så skal de på landslagssamling. De skal spille tre kamper, så de kan ikke bare ha fri. Vi skal trene gjennom denne perioden.

– Når vi ikke har en kamp på så lang tid, så ønsker vi å gå inn i den pausen med en positiv følelse, og vi har åpenbart en veldig positiv følelse nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]