SpillerbørsRøde matchvinnere i begge ender mot Wolves

Jürgen Klopps «nye» oppstilling bidro til avgjørende scoring framover og null i protokollen for baklengs.

Alisson Becker6

Tendensen til å være litt shaky de siste kampene fortsatte i åpningsminuttene i Midlands og brassen var heldig som unngikk å forårsake straffespark. Siden hadde han rimelig bra kontroll på en ikke alt for travel kveld.

Trent Alexander-Arnold7

Wolves har kvikke flankespillere og Liverpools offensive backer var et sjeldent lite tema i denne kampen. Trent hadde dog noen gode og viktige involveringer defensivt, og spilte seg ikke minst opp i 2. omgang.

Nathaniel Phillips7

Den nye kongen i Liverpools eget luftrom. Får luggen på det aller meste og det var viktig for de røde i dag, i en kamp hvor de i enkelte perioder var litt ryggen mot veggen. Hadde også en meget god klarering langs bakken under overtidsminuttene. Det gjør at vi gir ham nikket som Liverpools beste.

Ozan Kabak7

Tyrkeren virker å bli mer og mer komfortabel i Liverpools stadig nykomponerte midtforsvar. Nå lar han han Phillips ta de tyngste duellene, mens Kabak er blitt stadig bedre til å time og vente på de rette øyeblikkene til å involvere seg.

Andy Robertson6

En uvanlig lite aktiv kveld for skotten, spesielt offensivt. Det ble mer å konsentrere seg om å holde råsterke Traore rimelig i sjakk, noe han for øvrig gjorde bra.

Thiago Alcântara4

Med unntak av et par bra offensive touch hadde den rutinerte spanjolen en svak 1. omgang, hvor han hele tiden var på etterskudd og en kunne se hans gule kort komme lenge før det var et faktum. Svak kamp og ble ikke uventet byttet ut, selv om han virket overrasket selv.

Fabinho7

Solid ryddejobb igjen fra brassen som er tilbake i sin favorittposisjon som midtbaneanker. Det gjør også arbeidsvilkårene langt mer behagelige for stopperduoen bak ham.

Georginio Wijnaldum5

Gini hadde et følsomt fremspill til Mané i 1. omgang, men ellers kom han ikke så veldig mye med offensivt og virket litt «tung» i dag.

Mohamed Salah6

Til tider var toppscoreren i Premier League nesten ikke å se i 1.omgang, men var involvert da Liverpool tok ledelsen. Kom mye mer med etter pause da det ble mer plass på hans side. Var kald da han til slutt fikk sjansen alene med keeper, men var halvmeteren offside.

Diogo Jota6

Ved siden av å være god, er portugiseren også litt av Liverpools «lucky charm»? Han virker definitivt å ha en større uttelling enn for eksempel rekkekamerat Sadio Mané, denne gangen forbi en ikke helt patent keeper, men det har kanskje også noe med at han avslutter tidlig og uredd? Ikke på hele tiden i kveld, men er inne som senter og med rette.

Sadio Mané7

Sadio brente sjanser, slik han ofte har gjort i 2021, men i det minste var han aktiv og sjanseskapende. Klart mest for gjestene og det synes vi han fortjener honnør for, selv om det er en del slurv i hans spill nå. Målgivende hadde han også.

James Milner

Omtrent en halv omgang på veteranen, som gjorde en solid jobb med å bidra til at Liverpool kunne kontrollere inn til tre poeng.

Naby Keita

Det var viktig og virket veldig fornuftig av Klopp å få innpå friske ben på den sentrale midtbanen, og Keita ga antydninger til at han kan komme med viktige bidrag der under innspurten av sesongen. Det inkluderte en fin forsering og pasning til Salah.

Alex Oxlade-Chamberlain

Fikk drøyt ti minutter for en sliten Jota. Fint gjennomspill til Salah, før VAR (riktig nok) drepte gleden med en offside avgjørelse.