Drømmer om nytt Champions League-eventyr

Jürgen Klopp håper Liverpool kan få en ny drømmeaften med Champions League-finale i Istanbul.

14. mar 2021 kl 21.00Jens Bessesen

– Det ville vært en drøm, så hvorfor ikke? Men vi tenker ikke sånn. Vi er fornøyd med å slå Leipzig og gå videre til kvartfinalen, sier Jürgen Klopp på spørsmål om han tror Liverpool kan gå hele veien i Champions League - som de gjorde i 2019. 

– Vi er ikke i en situasjon der vi allerede snakker om hvordan eventyret kan slutte, sier han ifølge Goal.

Tøff motstand

Etter en skrøpelig ligaform i 2021 har Champions League blitt eneste håp om trofé for Liverpool denne sesongen - og kanskje er det også beste mulighet til å kvalifisere seg til turneringen neste sesong.

– Hva vi tenker, hva vi ønsker og hva vi drømmer er én ting, men det eneste vi bryr oss om nå er å bli klare til kampen mot Wolves, og vi tar med oss det positive fra Leipzig-kampen, sier Klopp, før han snakker litt videre om Champions League-håpet.

– Ja, det er bare åtte lag igjen, men historisk sett er det ganske vanskelige lag å slå, sier han.

Liverpool, PSG, Porto og Dortmund er allerede klare for kvartfinalene, mens det ligger an til at klubber som Bayern München, Manchester City, Chelsea og Real Madrid også tar seg videre. 

– Det er ingen enkle kamper, men vi skal selvfølgelig gi hvem som helst en tøff kamp. Men ikke i dag. Det er tre eller fire uker til neste runde spilles, og vi har nok tid til å forberede oss, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]