Liverpools bortekamp mot Arsenal er blitt utsatt

Kampen var oppsatt 26. februar, som er samme helg som ligacupfinalen.

Liverpools bortekamp mot Arsenal, som var terminfestet til lørdag 26. februar, er blitt utsatt. Grunnen til det er at Liverpool trakk Arsenal i semifinalene i ligacupen, og dermed skal et av de to lagene spille ligacupfinale den siste helgen i februar.

Liverpool skal spille to semifinaler mot The Gunners i ligacupen. Begge er torsdagskamper. Den første spilles på Emirates 6. januar, mens returoppgjøret finner sted på Anfield den 13. januar.

Noen ny dato for kampen på Emirates er ikke fastsatt ennå.

Liverpool har dermed to utsattkamper man må finne ny dato til i en allerede tettpakket terminliste, siden hjemmekampen mot Leeds, som skulle blitt spilt på Anfield 2. juledag, også er utsatt, på grunn av et omfattende koronautbrudd i Leeds-troppen.

Ligacupfinalen spilles på Wembley søndag 27. februar 2022.