To år siden Liverpool ble verdensmestere

Liverpool vant VM for klubblag for første gang.

I dag er det to år siden Roberto Firmino dukket opp i ekstraomgangene og sikret Liverpool tittelen som verdens beste klubblag i 2019.

De røde hadde aldri tidligere vunnet VM for klubblag, men mot Flamengo i Qatar gikk det endelig veien, og Jordan Henderson fikk æren av å løfte nok et trofé over hodet. Se igjen høydepunktene i videoen under.

Tittelen er det nå Bayern München som holder. Denne sesongen er det Chelsea som skal representere Europa i turneringen. Den har blitt utsatt noen ganger – men kommer til å bli spilt i De forente arabiske emirater mellom 3. og 12. februar 2022.

Denne gang er det Al Jazira (De forente arabiske emirater), Auckland City (New Zealand), Monterrey (Mexico), Al Ahly (Egypt), Al Hilal (Saudi-Arabia), Chelsea (England) og Palmeiras (Brasil) som spiller om tittelen.