– Vi vil gå for å vinne alt vi er med i denne sesongen

Kaptein Jordan Henderson har lyst å løfte troféer igjen.

Da Liverpool møtte Tottenham forrige helg, var det uten fire spillere som ville vært aktuelle for en startplass. Fabinho, Thiago Alcantara og Curtis Jones hadde testet positivt for koronaviruset i dagene før kampen.

Kaptein Jordan Henderson var med på turen til London, men ble forkjølet og sendt hjem. Ifølge Jürgen Klopp var Henderson den av spillerne hans som faktisk viste symptomer, men kapteinen fikk heldigvis negativt resultat på covidtestene.

– Jeg var skuffet over at jeg ikke kunne spille her om dagen. Jeg var syk i et par dager, lørdag og søndag, og kunne ikke spille, sier Henderson til Talksport

Kapteinen var noe overraskende tilbake i startoppstillingen mot Leicester City på onsdag, og spilte de første 59 minuttene før Naby Keita kom inn.

Vil gå for alle troféer

Liverpool er nummer to i Premier League, videre til åttendedelsfinalen i Champions League, er i semifinalen i ligacupen, og skal møte Shrewsbury i FA-cupens tredje runde. Henderson sier at laget vil gå for alt denne sesongen.

– Vi ønsker å ta alle turneringer vi deltar i seriøst, og vi vil prøve å vinne. Hver gang vi er på banen prøver vi å vinne, og ta poengene. Jeg ser aldri for langt frem og sier «på slutten av sesongen ønsker vi dette». I fotballen endrer ting seg så raskt, så du trenger litt flaks på veien, og spesielt med de tidene vi lever i nå, sier Henderson

– Det er mye som kan skje. Det eneste vi fokuserer på er den neste kampen, og neste utfordring. Dersom vi gjør det, og gjør det bra, så kan vi være i en god posisjon når vi kommer mot slutten av sesongen.

Liverpool har fått kampen sin mot Leeds utsatt 2. juledag. Det er totalt 12 kamper nå som er utsatt på grunn av koronasmitte i Premier League-troppene.

– Det har vært spesielt. Det er som en virvelvind for alle, ikke bare i fotballen, men for hele verden, det har vært veldig rart. Men når det kommer til fotballen, har denne sesongen vært oppløftende for oss så langt, i alle turneringer. Jevne prestasjoner har vært nøkkelen, og veldig bra.

– Det er så klart noen øyeblikk der vi ikke har spilt eller prestert spesielt bra, men reaksjonen har vært god, og det er viktig. Vi har satt oss i en god posisjon i alle turneringer. Vi vet at det er langt igjen, og mye å spille for, så forhåpentligvis kan vi avslutte den andre halvdelen av sesongen like sterkt, sier Henderson.

Liverpools neste kamp er mot Leicester City. Den spilles tirsdag 28. desember kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium.