Hevder John W. Henry tok med seg Mbappé og familien på flytur i 2017

Liverpool skal ha vært ivrige etter å hente Kylian Mbappé i 2017. Nå linkes de igjen til superstjernen.

18. feb 2021 kl 15.43Jens Bessesen

Liverpool skal ha gjort alt for å hente Kylian Mbappé til klubben sommeren 2017. Da var stjerneskuddet bare 18 år gammel, spilte for Monaco og var jaktet av klubber i hele Europa. Til slutt gikk turen til PSG, der han har fortsatt å herje, senest i Champions League på tirsdag da han scoret hattrick borte mot Barcelona. 

Men skjebnen kunne blitt annerledes i 2017. Liverpool skal ha vært så interessert at John W. Henry tok med seg Mbappé og ungguttens familie på en flytur rundt Nice mens de pratet sammen i et par timer. 

Også Jürgen Klopp skal ha snakket med den unge stjernen på den tiden. Liverpool Echo siterer franske medier, som har kommet med historien i dag.

Liverpool eller Real Madrid?

Det siste året har Liverpool igjen blitt linket til 22-åringen, selv om det er Real Madrid som regnes som storfavoritt til å sikre seg den franske verdensmesteren. Det skal være Mbappés drøm å spille for den spanske giganten.

Samtidig er han fascinert av Jürgen Klopp og Liverpool, og i fjor gikk han ut i intervjuer og hyllet prestasjonen til de røde i Premier League. Franske L'Equipe skriver at det kun er Liverpool og Real Madrid som kan lokke Mbappé til å signere.

Grunnen til at han linkes bort fra PSG er at han bare har halvannet år igjen av kontrakten og at han nøler med å signere ny. Skal PSG få igjen noen penger for spilleren, må de selge i sommer. Om noen har råd til å betale overgangssummen, pluss det 22-åringen ønsker i lønn, gjenstår å se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]