– Jeg føler meg mye bedre

Fabinho snakker om skaden som har holdt ham ute de siste kampene.

5. feb 2021 kl 09.21Arild Skjæveland

Liverpool har nå spilt tre kamper på rad uten at Fabinho har vært involvert. Skaden på brasilianeren kommer på toppen av at Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip alle med stor sannsynlighet er ute for resten av sesongen – og med det har Jürgen Klopp hatt alle sine fire førstevalg på midtstopperplass ute.

Det er ventet at Fabinho kommer tilbake til kampen mot Manchester City på søndag. Til det offisielle kampprogrammet forteller spilleren om hvordan skaden har vært.

– Jeg hadde et ubehag på trening, så vi bestemte at jeg ikke skulle spille mot Tottenham eller West Ham, sier Fabinho ifølge Liverpool Echo.

– Jeg startet med rehabiliteringen med en gang, og jeg føler meg mye bedre enn det jeg gjorde i starten av forrige uke. Forhåpentligvis får jeg sjansen til å komme tilbake for de kampene vi har i vente, sier han.

– Vi er ikke helt sikre på hvor lenge jeg vil være ute, men jeg jobber hardt for å spille så raskt som mulig.

Ettersom intervjuet er gjort for det offisielle kampprogrammet er det neppe rykende ferskt. Håpet er at Fabinho skal være spilleklar mot Manchester City. Det er et spørsmål Jürgen Klopp kommer til å få på fredagens pressekonferanse. Den starter kl. 13.45, og vil følges her på liverpool.no.

– Vi er gode nok til å ligge høyere på tabellen

Fabinho mener at Liverpool er bedre enn der de ligger på tabellen. I skrivende stund er det på fjerdeplass. Everton kan klatre forbi dersom de vinner sine to hengekamper.

– Vi vet kvalitetene til dette laget. Vi har så klart hatt en del spillere ute denne sesongen med skader og koronavirus, men vi vet at vi har kvalitetene til å være høyere på tabellen, sier Fabinho.

– Selvtilliten vil komme tilbake, og vi må bare fortsette å jobbe, for kvalitetene er der.

– Noen ganger har du vanskelige perioder i fotball, og du må bare stå sammen, jobbe hardt og gjøre alt det du kan for å vinne, for resultatene kan snu raskt.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]