Telegraph:Jota vil være tilbake i full trening i løpet av uken

Endelig litt gode nyheter på skadefronten for Liverpool.

22. feb 2021 kl 13.23Einar KvandeEinarKvande

Liverpools resultater har vært i fritt fall etter at Diogo Jota skadet kneet i Champions League-kampen mot Midtjylland i desember, men nå vil endelig portugiseren begynne å trene for fullt igjen, melder Chris Bascombe i Telegraph.

Jota scoret ni mål på sine 17 første Liverpool-kamper, og bidro dermed sterkt til at de røde toppet tabellen ved inngangen til julen. Klopps lag har bare vunnet fire av sine 14 ligakamper etter at Jota ble skadet, inkludert seks tap.

Bascombe skriver at Jota vil trenge flere treningsøkter før Jürgen Klopp vurderer ham som klar for spill for førstelaget igjen, og melder at det er meningen at Jota skal begynne å trene for fullt fra onsdag av.

Da portugiseren fikk kneskaden fryktet Liverpool-ledelsen opprinnelig at det skulle ta lenger tid å bli friskmeldt, men Jota har jobbet knallhardt sammen med fysioterapeut Chris Morgan, og ser ut til å komme tilbake raskere enn først antatt.

Liverpools neste kamp er mot Sheffield United på Bramall Lane sent søndag kveld. Under normale omstendigheter vil dette bli vurdert som for tidlig for Jota etter et avbrekk på to måneder, og kampen mot Chelsea på Anfield torsdagen etter virker derfor som et mer realistisk mål for portugiseren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]