Må antagelig klare seg uten kapteinen i flere uker

Returkampen mot RB Leipzig er en av kampene som Jordan Henderson trolig må stå over grunnet lyskeskaden han fikk mot Everton.

22. feb 2021 kl 08.26Einar Kvande

Dominic King i Daily Mail melder at Liverpool-ledelsen venter i spenning på den endelige diagnosen til Jordan Henderson, etter at lagkapteinen måtte ut med en lyskeskade tidlig i lokaloppgjøret mot Everton lørdag.

King tror at Henderson må regne med et skadeavbrekk på flere uker, men dette vil man få mer klarhet i etter en scan i dag, mandag. King skriver at man innad i Liverpool-leiren allerede har resignert i forhold til å få Henderson klar til returkampen mot RB Leipzig den 10. mars.

– Ingen i den medisinske avdelingen hadde noe positivt å si om denne skaden, så det ser ikke bra ut, konstaterte Klopp til pressen etter tapet for den blå naboen.

King skriver at Klopp forventer å måtte klare seg uten Henderson i Premier League-kampene mot Sheffield United, Chelsea, Fulham og Wolves, og det er heller ikke usannsynlig at Liverpool-kapteinen må melde forfall til Englands VM-kvalifiseringskamper mot San Marino, Albania og Polen i slutten av mars.

Uansett virker det lite sannsynlig at vi ser Henderson tilbake på banen for Liverpool før vi skriver april.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]