Vi fulgte pressekonferansen– Diogo Jota ser veldig lovende ut på trening. Fabinho og Milner trener igjen på lørdag

Jürgen Klopp kom med siste nytt om skadesituasjonen før den viktige kampen søndag kveld.

26. feb 2021 kl 13.41Arild Skjæveland

Søndag kveld er det ny viktig kamp, når Liverpool må snu den fryktelige ligaformen etter fire strake tap, for første gang siden 2002.

Siden tapet mot Everton på lørdag har det skjedd mye. Diogo Jota har trent med laget igjen, Virgil van Dijk trener utendørs, Alisson Becker har mistet sin far i en tragisk drukningsulykke, og Jordan Henderson har operert lysken. Manageren var innom disse temaene på pressekonferansen.

Vi fulgte pressekonferansen her. Du kan lese hva Klopp sa nedover i saken. Du kan selv pressekonferansen på YouTube

Sheffield United - Liverpool spilles søndag kl. 20.15, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo

Klopp er på plass

Pressekonferansen er i gang. Oppdateringer følger. Oppdater denne siden for å få siste versjon.

Første spørsmål er om Alisson

– Ingen kommentar om det. Det er ingenting å si. Jeg vil ikke lese noe om det i morgendagens aviser. Dette er ikke tiden for det.

Hendersons operasjon

– Alle må ha en innflytelse her, når det er så mange spillere som er utilgjengelige, og så mange av dem er lederne våre. Henderson er ikke her enda, men Virgil, Joe, Milly og Joel må støtte oss.

– Jeg vet ikke hva som er beste mulige scenario. Det er ikke en skade som går raskt over, men vi håper at han kan spille noen kamper igjen denne sesongen.

Jota og Fabinhos situasjon

– Diogo har trent to ganger, og ser veldig bra ut, men han har vært lenge ute. Han ser veldig lovende ut på trening.

– Fabinho har fortsatt ikke trent med laget. Det kan skje i morgen, og da kan han få sin første økt. Det er det samme for James Milner. Det er det, sier Klopp om skadesituasjonen.

Har ikke tenkt på om Alisson spiller

– Vi har ikke tenkt på det egentlig. Jeg vet ikke, sier Klopp på spørsmål om Alisson blir involvert.

Stemningen i troppen

– Det er ikke så lett når ting ikke fungerer, men jeg er ansvarlig for atmosfæren og stemningen, og jeg er i godt humør. Jeg er ikke fornøyd, men det er en stor utfordring, og jeg tar den på en positive måte. Jeg ser lovende ting i prestasjonene våre.

– Atmosfæren er som den bør og skal være. Det er ikke den beste, men det er heilt greit. Vi er alle enig om hva vi er nødt til å gjøre. Vi har hatt gode øyeblikk også. Det er en veldig utfordrende tid for denne stallen, men du må vise deg fra din riktige side. Vi jobber hardt.

Om å få supportere tilbake og mulig parade

– Jeg vil være veldig begeistret når vi kan se frem til det. Om det er mulig for oss å feire sammen med flere hundre tusen i gatene, det kan jeg ikke se ennå. Vi tenker ikke på det for øyeblikket, men kanskje jeg ikke er positiv nok.

Vet ikke om Jota blir brukt mot Sheffield United

– Måten han har kommet tilbake på trening er veldig positivt. Vi må bare avgjøre når det gir mening å la ham spille, sier Klopp.

Forholdet til Chris Wilder

– Akkurat det samme som andre Premier League-managere. Ingen kontakt frem til kampdag. Ingenting å bekymre seg for.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]