Vil ikke la følelsene ta overhånd

Jürgen Klopp sier at ingenting fra kampen på Goodison Park i høst vil være med i tankene i kveld.

20. feb 2021 kl 16.38Jens Bessesen

– Ingenting blir med inn i kampen, sier Klopp ifølge The Telegraph

Oppgjøret på Goodison Park gjorde mye for å ødelegge Liverpools sesong. Skadene på Virgil van Dijk og Thiago var de verste utfallene, mens alt ble toppet av tvilsomme VAR-avgjørelser i de blåkleddes favør. 

Klopp sa på pressekonferansen at det var godt Liverpool ikke skulle møte Everton igjen like etter oppgjøret i høst, men at det nå har gått såpass med tid at man ikke har fokus på de hendelsene.

De rette følelsene

I stedet vil manageren ha med seg de rette følelsene inn i derbyet.

– Vi er alltid fulle av følelser. Det er vår måte å gjøre det på. Jeg har ingen innflytelse på hva de andre gjør og har ikke noe å si om det. Jeg kan se for meg at dere vil lage noen historier etter den første kampen, men vi er forberedt på en fotballkamp, et derby, som vi alltid er. Det er historier rundt det, men jeg har ingenting å si, sier Klopp. 

Liverpool er selvsagt uten Virgil van Dijk og hans stopperkolleger Joel Matip og Joe Gomez. I tillegg er fremdeles Fabinho, James Milner og Diogo Jota ute. Naby Keita vil trolig være tilbake i kamptroppen etter nesten to måneder med skade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]