– Det er rette øyeblikk å møte Everton

Jürgen Klopp vil ikke høre snakk om statistikker og historier - men røper noen av sine favorittøyeblikk fra derbyene mot Everton.

20. feb 2021 kl 08.22Jens Bessesen

– Sadio var involvert. Divock var involvert. Curtis var involvert. Det er noen, sier Jürgen Klopp.

I forkant av Everton-kampen fikk manageren spørsmål om hva som er hans favorittøyeblikk fra sine Merseyside-derbyer, og svarte at han har mange, men at han ikke hadde tid til å nevne alle. Men de tre han faktisk nevnte er jo lette å huske - Sadio Manés overtidsscoring på Goodison Park i 2017, Divock Origis absurde vinnermål på Anfield i 2018 og Curtis Jones' fantastiske skudd i FA-cupen i fjor. 

– Selvfølgelig er et derby et derby også uten supportere, men med supportere er det mye hyggeligere, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Tenker ikke på statistikk

Liverpool står nå med tre strake tap på Anfield, som ikke er det samme fortet som det har vært de siste årene. Mangelen på supportere er sikkert en medvirkende faktor. 

Lørdagens motstander Everton har imidlertid ikke vunnet på Anfield på 22 år. Men Klopp bryr seg lite om det.

– Jeg tenker aldri på sånne ting. Det er rette øyeblikk å møte Everton. Sånn er det. Vi er klare, sier han og legger til at han venter en intens kamp. 

Med seier vil Liverpool skaffe seg en luke på seks poeng ned til byrivalen, som har en kamp mindre spilt. Med tap har Everton mulighet til å gå forbi de røde om de tar poeng i sin hengekamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]