– Veldig vanskelig for Liverpool å hente Mbappé

James Pearce i The Athletic tror det blir vanskelig for Liverpool å få råd til Kylian Mbappé.

20. feb 2021 kl 00.03Jens Bessesen

Kylian Mbappé blir stadig koblet til to klubber - Liverpool og Real Madrid. Ifølge franske medier er det kun de to klubbene som er aktuelle om 22-åringen skulle forlate PSG i sommer.

En av journalistene som følger Liverpool tettest er James Pearce i The Athletic. I en Q&A-spalte foran Everton-kampen ble han spurt hvor stor sjansen er for at Liverpool kan sikre seg superstjernen.

«Det gøyeste jeg leste denne uken var at Liverpool i teorien 200 millioner pund til å kjøpe Mbappe i sommer. Det er latterlig, spesielt når du tar et steg tilbake og tenker på den økonomiske innvirkningen pandemien har hatt», skriver han. 

«Selvfølgelig er Klopp en beundrer av Mbappe, og han ville gjort et hvert lag i verden bedre fordi han er ekstremt god. Jeg ville likt å se det skje, men å få tallene til å gå opp både med tanke på overgangssum og lønn vil gjøre det veldig vanskelig for Liverpool», skriver Pearce.

Han fikk også spørsmål om det faktum at både Mbappé og Liverpool samarbeider med Nike kan hjelpe, men Pearce svarer at han ikke tror utstyrsgiganten vil å være med på å betale noe av overgangssummen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]