– Ingen trenger å bekymre seg for meg

Lidenskapelig Jürgen Klopp sier han er full av energi og klar for utfordringene som venter.

15. feb 2021 kl 15.13Jens Bessesen

– Det er kaldt, jeg er blek, skjegget blir gråere og jeg sover dårlig, men jeg er full av energi, sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse.

Der fikk han spørsmål om de absurde ryktene som gikk ut på at han etter Leicester-kampen hadde bestemt seg for å takke for seg i managerjobben.

– Jeg trenger ingen pause, svarte Klopp. 

Skiller jobb og privatliv

I forrige uke ble det kjent at Klopp mistet sin mor i januar, og at han på grunn av koronasituasjonen ikke kunne delta i begravelsen. På pressekonferansen sa han at det har vært en tøff tid for familien, men at han vil holde private saker for seg selv. 

– Jeg er 53 år gammel og klarer å skille privatliv og jobb, sa han. 

Også i jobben er det krevende tider, med bare to seiere på de siste ti kampene i Premier League og et tittelhåp som har gått i vasken.

– Nå ser jeg en interessant utfordring, sa Klopp etter å ha forsikret folket om at energien er på topp. 

– Vi skal spille fotball og kjempe med alt vi har. Mange er misfornøyd med resultatene og jeg er ansvarlig for det, men vi har tidvis spilt bra. Det kan vi ikke glemme, sa Klopp. 

Han fikk også spørsmål om hva han synes om bannerne som er hengt opp utenfor Anfield, som støttesymbol for tyskeren. 

– Jeg er veldig takknemlig, men de kan tenke på andre ting, for ingen trenger å bekymre seg for meg, sa Klopp og la til at han aller helst skulle kjempet sammen med supporterne på stadion, men at han kjenner på støtten også når tribunene er tomme.

Bannere til støtte for Jürgen Klopp utenfor Anfield.

Bannere til støtte for Jürgen Klopp utenfor Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]