– Ryktene om Klopp er bare pisspreik

Etter Liverpools tap mot Leicester City har det vært rykter på sosiale medier.

14. feb 2021 kl 08.38Arild Skjæveland

I timene etter at Liverpool hadde tapt mot Leicester City, og Jürgen Klopp hadde sett ut som en preget mann i intervjuene etter kampen, dukket det opp noen ubehagelige rykter på sosiale medier.

Ryktene gikk på at manageren hadde valgt å fratre sin stilling og gå fra jobben. Det var ikke oppgitt noen kilder, og ingen av journalistene som følger klubben tett hadde meldt noe – men ettersom det har vært så mange lekkasjer rundt lagoppstillingene og skader før de har kommet ut denne sesongen – var det likevel såpass ubehagelig å lese om – at en ble nødt til å følge med litt ekstra.

Samtidig stupte oddsen på at Klopp skulle bli den neste manageren som forlot jobben sin i Premier League, og oddsen er i skrivende stund nede i 1,73 hos SkyBet ifølge Oddschecker.

– Bare pisspreik

Ryktene, og at det tydeligvis ble spilt på at Klopp skulle gå, kan ha gjort flere urolig.

Carl Clemente er forfatter og historiker, og har gjort mye jobb for Liverpool FC. Han skrev blant annet den offisielle boken «19» etter klubbens seriegull i 2020. Han har fått med seg ryktene og avfeier det.

«Jeg har blitt fortalt av en troverdig kilde i LFC at ryktene som sirkulerer i kveld om Jürgen Klopps fremtid er rent pisspreik», twitrer Clemente

Også Simon Hughes i The Athletic har omtalt ryktene, og skrev at det ikke stemte, før han senere slettet tweeten. Trolig for å ikke gi slikt oppmerksomhet, heller enn fordi han ikke står inne for det han skrev.

Det er ingenting som tyder på at noe slikt skal ha skjedd, eller vil skje.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]