Liverpool-troppen har ankommet Budapest

Liverpool-troppen har sjekket inn på sitt hotell i Budapest ett døgn foran 1/8-finalen mot RB Leipzig på Puskas Arena.

15. feb 2021 kl 21.38Einar KvandeEinarKvande

Liverpool-troppen landet i Budapest rundt klokken 19.15 i kveld, etter å ha trent på AXA Training Centre tidligere i dag.

Den første kampen mellom RB Leipzig og Liverpool skal som kjent spilles på Puskas Arena i den ungarske hovedstaden på grunn av kampen ikke kunne spilles på Red Bull Arena i Leipzig grunnet de strenge koronarestriksjonene i Tyskland.

Håper lykken snur

Champions League er det eneste trofeet Liverpool fortsatt har realistiske muligheter til å vinne denne sesongen, og Jürgen Klopp er klar på at hans mannskap har ambisjoner om å ta seg videre til kvartfinalen.

– Dersom du er blant de siste 16 lagene i Champions League, så ønsker du selvsagt å nå kvartfinalen. Det vil bli vanskelig, det har jeg ingen problemer med å forstå. Det er de 16 beste lagene i Europa som gjenstår, og vi er ett av dem. Vi ønsker å gå for dette, sa Klopp under sin pressekonferanse tidligere i dag.

– Det fine med fotball er at uansett utfalll i tidligere kamper, så har du den samme muligheten i neste kamp. Du må bare være sterk i troen. Noen ganger mister du troen, og da trenger du å få den tilbake. Vi vet hvor vanskelig det blir mot Leipzig. Jeg antar Leipzig også vet hvor vanskelig det er å spille mot oss. Vi må bare sørge for at vår fotball, som fortsatt kan være utmerket, vinner kampen for oss. Resultatene har ikke gått vår vei den siste tiden, men det kan endre seg i morgen kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]