Nå har Gini en god følelse igjen

Georgino Wijnaldum erkjenner at den sterke borteseieren over RB Leipzig gjorde godt for selvtilliten foran ligakampene mot Everton, Sheffield United og Fulham.

18. feb 2021 kl 22.39Einar Kvande

Georginio Wijnaldum mener seieren over RB Leipzig har styrket Liverpool-spillernes selvtillit foran de viktige ligakampene mot Everton, Sheffield United og Fulham. Alle disse tre ligakampene spilles før Liverpools returmøte med Leipzig den 10. mars.

– Vi har hatt et par kamper denne sesongen hvor vi har spilt bra uten å vinne. Derfor var det herlig å spille en god kamp og vinne den også. Det ga oss en god følelse. Mange gode følelser, faktisk. Det ga oss også selvtilliten tilbake. Det gjør som regel det når du får lønn for strevet, slår Gini fast til Liverpoolfc.com.

– Alle kamper er ulike. Vi må bare løfte oss i hver kamp, og gi alt. Dette var en svært velkommen seier. Vi er svært glade for at vi vant denne kampen.

– Nå er det tre uker til vi skal møte dem igjen. Leipzig er et lag som det er vanskelig å spille mot. Det så dere på måten de spilte på. Det vil fortsatt være vanskelig, så vi må heve oss igjen, og levere enda en god kamp.

– Dette påvirker oss mentalt

Liverpool reiste til Ungarn etter en vanskelig periode i Premier League, hvor tapet for Leicester i helgen var det tredje strake nederlaget. 

– Dette påvirker oss mentalt. Før når vi spilte gode kamper så vant vi nesten hver gang. Så situasjonen vi befinner oss i nå er ny for oss.

– Vi må bare håndtere det. Vi må fortsette å tro på oss selv, og ha tro på at vi kan snu dette. Seiere som den mot Leipzig hjelper oss med å få selvtilliten tilbake.

– Det er en vanskelig situasjon vi befinner oss i, men det er også en situasjon vi vil lære av, og som senere vil hjelpe oss på veien.

Gini minner om at jobben mot Leipzig bare er halvgjort. 

– Vi har selvsagt en god sjanse til å avansere til neste runde, men dette er Champions League. Vi viste for et par år siden hva som kan skje selv om du ligger under 3-0. Leipzig vil tenke det samme. De vet de tapte kampen 2-0, men tenker at de kan snu dette på bortebane. Derfor må vi være fokuserte, og vi må være klar over at dette kan forandre seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]