Klubbens to beste keepere var ikke å se på noen av bildene fra dagens trening

Adrian og den unge brasilianeren Marcelo Pitaluga var de to eneste keeperne som ble avbildet under dagens Liverpool-trening.

18. feb 2021 kl 21.12Einar Kvande

Det var litt urovekkende at verken Alisson Becker eller Caoimhin Kelleher var med på noen av bildene som ble tatt under dagens Liverpool-trening, bare to dager før lørdagens lokaloppgjør.

Liverpool skal forsøke å reise kjerringa etter tre strake tap i Premier League, når Everton kommer på besøk til Anfield for å spille det 238. Merseyside-derbyet i historien.

Liverpool er nede på sjetteplass på Premier League-tabellen, og ligger bare tre poeng foran rivalen fra andre siden av Stanley Park, som også har en kamp mindre spilt. 

Dersom Everton klarer å vinne på Anfield for første gang siden 1999 betyr det at de kommer opp på samme poengsum som Liverpool, og kan gå forbi de røde om de tar poeng i sin hengekamp.

Har stått over fire ligakamper

Alisson Becker har hatt et par tøffe uker etter at han kom tilbake fra sykdommen som gjorde at han måtte stå over Liverpools tap for Brighton, da han gjorde grove tabber både mot Manchester City og Leicester. 

Brasilianeren spilte imidlertid bra og holdt buret rent da Liverpool vant 2-0 over RB Leipzig i Budapest tirsdag kveld.

Liverpools førstekeeper var altså ikke avbildet på noen av bildene fra dagens trening. Det var heller ikke klubbens andrekeeper, Caoimhin Kelleher.

Alisson har allerede gått glipp av fire Premier League-kamper på grunn av skader og sykdom denne sesongen, og Kelleher og Adrian har delt disse fire kampene broderlig mellom seg.

Adrian og den unge brasilianeren Marcelo Pitaluga var de eneste keeperene som var avbildet under dagens treningsøkt på AXA Training Centre.

Dette trenger imidlertid ikke å bety at Alisson og Kelleher er uaktuelle til derbyet. De kan ha hatt en økt for seg selv, uten at dette ble fanget opp av klubbens fotograf.

Svaret på dette vil vi antagelig få når Jürgen Klopp skal holde sin pressekonferanse foran derbyet. Det skjer klokken 14.00 fredag ettermiddag.

Da vil vi antagelig også få vite siste nytt om skadesituasjonen til Fabinho, James Milner og Diogo Jota, men mye tyder på at ingen av de tre vil være i stand til å spille derbyet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]