Måtte bare le av ryktene om en slåsskamp i garderoben

Det har vært mange rykter på sosiale medier etter Liverpools tap i Leicester. Et av dem handlet om en slåsskamp mellom Andy Robertson og Alisson Becker.

15. feb 2021 kl 17.32Einar Kvande

Jordan Henderson visste ikke helt om han skulle le eller gråte over ryktene som har spredd seg som ild i tørt gress etter Liverpools tap på King Power Stadium, men Liverpool-kapteinen kunne ikke annet enn å skratte da han fikk høre ryktet om en slåsskamp mellom de gode vennene Andy Robertson og keeper Alisson.

Henderson kommenterte også ryktene som oppstod rundt manager Jürgen Klopp i helgen, hvor tyskeren ifølge ryktemakerne hadde forlatt sin post som Liverpool-manager.

– Jeg trenger ikke engang å kommentere slike ting. Det er ikke sant. Noen sitter bak et tastatur og dikter opp rykter om manageren og spillerne i garderoben, sa Hendo.

– Jeg kunne ikke annet enn le av ryktet om at Robbo og Ali hadde havnet i slåsskamp i garderoben etter kampen. Det fikk oss alle til å skratte litt.

– Bortsett fra å le av dem bruker jeg ikke mye energi på slike rykter. Det var bare et rykte som fikk oss til å le. Det er alt.

Må snu en negativ trend

De tre poengene som gikk tapt i Leicester var imidlertid ikke til å le av, og nå er lagets kaptein opptatt av å snu den negative trenden når de møter RB Leipzig i 1/8-finalen i Champions League i Budapest. Tre strake tap i Premier League er ingenting å le av, innrømmer han.

– Vi spillerne tar det hele og fulle ansvaret. Jeg vet manageren forsøker å beskytte oss så mye som mulig mot pressen, men som spillere vet vi at det er opp til oss å endre på situasjonen vi har havnet i. Vi tar alt ansvar for resultatene og prestasjonene. Nå er det opp til oss å gå ut på banen, jobbe hardt og kjempe for å forandre resultatene etter den tøffe perioden vi har vært gjennom de siste ukene. Forhåpentligvis klarer vi å begynne med det i morgen.

Da kan det hjelpe med en miljøforandring, og at det handler om Champions League isteden for Premier League.

– Dette er en ny mulighet, og en ny utfordring i en ny kamp. Vi skal møte et veldig godt lag, og må være 100 prosent påskrudd skal vi få noe ut av kampen. Vi vet dette er en ny mulighet for oss, og vi er 100 prosent klare til å ta den. Vi skal gi alt i 90 minutter for å få et godt resultat.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]