– Jeg skjønner ikke hva som skjedde det siste kvarteret

Andy Robertson var veldig ærlig etter tapet i Leicester.

13. feb 2021 kl 19.16Arild Skjæveland

Liverpool så ut til å gjøre en veldig god kamp, og få med seg tre svært viktige poeng fra bortekampen mot Leicester. Så gikk alt galt de siste 12 minuttene, og avstanden mellom lagene er nå seks poeng.

Andy Robertson hadde ingen unnskyldninger etter tapet.

– Det er et stort tilbakeslag, det kan du si. For store deler av kampen dominerte vi, og det der er ikke slik vi er, sier skotten til BT Sport.

– Et tilbakeslag… Vi har vært gode på å slå tilbake, og bli i kampene, men de åpnet oss opp og fikk kampen slik de ønsket. Vi lå 2-1 under, men åpnet opp fullstendig. Når slikt skjer mot et veldig godt Leicester-lag blir du straffet, sier han.

– Vi spilte med mye selvtillit i store deler av kampen. Vi brukte ballen veldig bra. Etter det, vet jeg ikke hva det var som skjedde de siste 15 minuttene… Det kan ikke skje i en slik kamp, og dette må vi se på. Alle kamper er enorme for oss nå. Vi må sette en stopper for dette.

Slik så Alexander-Arnold kampen

Også Liverpools høyreback har uttalt seg. Trent Alexander-Arnold var veldig fornøyd med slik laget spilte frem til scoringen.

– I 70-75 minutter var vi utmerket, og det var helt der oppe med våre beste prestasjoner, sier scouseren til LFCTV.

– Presset vårt, vi vant ballen fra dem lekende lett, og de klarte ikke å spille seg ut. Det var helt topp fra oss. I førsteomgangen skapte vi ikke så store og klare sjanser, men i andreomgangen gjorde vi det. V hadde flere skudd, scoret, og styrte kampen, sier han videre.

– Så snudde det. De avgjorde kampen på fem-ti minutter. Slik er fotballen. Det skjer så raskt. Det bare skjer. Vi kollapset.

}

Har du innspill til journalisten?
[email protected]