Ingen skade på Robbo

Jürgen Klopp kunne berolige de som trodde Andy Robertson fikk en skade i sluttminuttene mot Manchester City.

7. feb 2021 kl 20.34Einar Kvande

Klopp sa at Andy Robertson ikke har noen skade, og har det bra, etter at skotten ble byttet ut til fordel for Kostas Tsimikas fem minutter før slutt.

Alisson Becker kom i et negativt søkelys og må ta skylden for både Citys andre og tredje mål i 4-1 tapet, da Liverpool tapte sin tredje hjemmekamp på rad i ligaen for første gang siden 1963/64-sesongen.

– Ali er selvsagt veldig skuffet. Jeg snakket med ham for noen sekunder siden. Du kan ikke bestemme når du skal gjøre tabber, så han kan bare lære av dem. I kveld ble tabbene avgjørende, men han har reddet oss så mange ganger. Han er en keeper i verdensklasse.

– I første omgang synes jeg Ali spilte eksepsjonelt bra. Deretter gjorde han ikke det i andre omgang. Vi har alle hatt kvelder som denne. I morgen vil han være ok igjen. Jeg sa til ham at vi har tribuner, så han kan skyte ballen dit.

– Men jeg vil at spillerne skal forstå at dersom de spiller fotball slik de gjorde i mesteparten av denne kampen, så vil de ha mer poeng enn de har nå. Dette er ikke sesongens siste kamp. Vi har mange kamper vi skal spille. Dersom vil spiller oftere slik som vi gjorde i kveld, så vil vi ikke være 10 eller 13 poeng bak City.

– Nå må vi bruke tiden frem til Leicester-kampen riktig.

– Prestasjonen var slik vi ønsket den i mesteparten av kampen. Resultatet var ikke i nærheten av det vi ønsket oss. De to tabbene til Alisson avgjorde selvsagt kampen. Kampen var i praksis over etter dette skjedde.

– Vi forsøkte å finne rom, vi endret på presset. Vi gjorde to store feil. Men store deler av kampen var god. Et lag spilte som de har vunnet 13 kamper på rad, og det andre laget spilte som det har hatt andre resultater.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]