Spillerbørs:Uforståelig bytte av Klopp i minuttene før Alissons totalkollaps

Merkelig manøver av Jürgen Klopp, da han valgte å ta Liverpools klart beste spiller av banen.

Alisson Becker2

Aldri har vi sett brasilianeren svakere i en Liverpool-drakt. Må ta både Citys andre og tredje mål på sin kappe, først og fremst takket elendige avleveringer med beina.

Trent Alexander-Arnold3

Raheem Sterling kjører ball i hatt med scouseren, som ikke henger med i forsvarsspillet i det hele tatt. Offensivt var i det minste innleggene av bedre kvalitet enn på en stund.

Fabinho4

Forårsaker et straffespark i første omgang, som Gundogan heldigvis setter over mål. Virker rusten og er på etterskudd i flere situasjoner.

Jordan Henderson5

Vi håper at kapteinen flyttes frem på midtbanen i neste kamp, selv om han var den beste i forsvarsrekka i denne kampen.

Andy Robertson5

Klarer seg mye bedre enn kollegaen på motsatt side, men blir passiv når Foden blåser inn Citys fjerde mål.

Georginio Wijnaldum5

Har ryddejobben på midtbanen, men klarer ikke å ta den nødvendige kontrollen over begivenhetene.

Thiago Alcântara5

Får et tidlig gult kort, og må deretter være forsiktig i dullene. Blir derfor forståelig byttet ut midtveis i annen omgang.

Curtis Jones7

Et uforståelig bytte av Jürgen Klopp, som plukker Liverpools bestemann av banen på stillingen 1-1. Etter det raknet det fullstendig for de røde.

Mohamed Salah6

Får pluss for å lage straffesparket og sette det i mål, ellers var egypteren usedvanlig anonym.

Roberto Firmino4

Har en flott volley i første omgang, men blir etter det nærmest usynlig.

Sadio Mané5

Virket frisk innledningsvis, og burde ha gitt Liverpool-ledelsen da han headet et godt innlegg fra Trent over mål fra kloss hold tidlig i kampen. Faller sammen slik som resten av laget når det rakner for Liverpool de siste 20 minuttene.

Xherdan Shaqiri

Fikk en halv omgang som erstatter for Thiago, men sveitseren klarte aldri å komme inn i kampen.

James Milner

Visekapteinen fikk en halv omgang som erstatter for Jones, og klarte aldri å levere spill på det samme nivået som mannen han erstattet.