SpillerbørsI 80 minutter så det brukbart ut. Så endte det likevel med en marerittdebut

Liverpool kollapset fullstendig.

Alisson Becker6

Hvor skal en starte? Flere feberredninger, fantastisk alene med Vardy, god kontroll og spiller bra – så kommer en utrusning der han ikke får kommunisert med stopperen sin, og Leicester snur kampen.

Trent Alexander-Arnold7

Liverpools beste i dag. Dette var gode gamle Alexander-Arnold, og det så vi allerede i åpningsminuttene, når han strålende spilte frem Sadio Mané med yttersiden av foten. Er den som bomber fremover og presser på i angrepet der Liverpool tar ledelsen, og spiller en god kamp.

Ozan Kabak4

I 80 minutter så det lovende ut, og tyrkeren spilte på det trygge. Er veldig uheldig som får et gult kort som aldri var kort, og kanskje gikk det utover selvtilliten. Snublet da Vardy traff tverrleggeren i første, men den ville VAR tatt for offside. Situasjonen på 2-1-målet er håpløs. Der må han stole på keeperen sin – selv om Alisson ikke er uskyldig. Det er ikke hans feil alene at Leicester så enkelt får score 3-1, men myten om at han er temposterk lever ikke lenge.

Jordan Henderson6

Blir «snytt» for målgivende i starten, når han slår noen glimrende baller opp som angrepet ikke får utnyttet. Defensivt går det sånn passe – gjør én feil når Vardy kommer gjennom. Vi savner Henderson voldsomt på midtbanen, men etter i dag vil han nok bli værende

Andy Robertson7

Backene var bra i dag, og Andy Robertson var veldig god både offensivt og defensivt. Spesielt offensivt. Lykkes med det meste, utenom avslutningene, der han faktisk kom til to.

James Milner

Måtte ut tidlig med skade.

Georginio Wijnaldum6

Gjør en brukbar kamp igjen. Må være den spilleren i verden som er aller best når han har en motspiller hengende på ryggen. Plukket opp mange baller og var god i gjenvinningsspillet da Liverpool sto høyt og kom på bølge etter bølge før kollapsen på slutten.

Curtis Jones6

Spiller en brukbar kamp, men det er så frustrerende at han nøler og blir usikker når han plukker opp ballen i gode posisjoner upresset utenfor boksen. Det er som at han vet at han er den yngste, og derfor ikke skal tørre å prøve seg på noe. Får et gult kort når han stopper en farlig kontring.

Mohamed Salah7

Ekstremt aktiv i starten, og en Salah i toppslag har fort scoret et par mål i førsteomgangen. Blir kanskje snytt for et straffespark også – i alle fall med Danny Welbeck-straffen friskt i minnet. Scorer et fantastisk mål.

Roberto Firmino6

Firmino virket kvikkere og mer påskrudd i dag, og lenge så det veldig bra ut. Han lykkes på ingen måte med alt, men han lykkes med mye – blant annet en strålende målgivende. Det var et steg i riktig retning, for en spiller som må spille mye i tiden fremover med Origi skadet og Jota fortsatt ute.

Sadio Mané6

I starten var Mané veldig frisk, men han er dessverre ikke så skarp som forrige sesong da vi så ham på sitt beste. Da ville han vært et par meter i forkant og kanskje klart å krige inn noen av innleggene som kommer, eller forsøkt seg med avslutning i lovende posisjoner.

Thiago Alcântara4

Det er mulig vi er ekstra strenge med Thiago, men det er fordi det er så enorme forventninger til ham. Sliter veldig med Wilfried Ndidi når han kommer inn, og klarer ikke å finne sin rolle. Er utrygg defensivt og det er i ferd med å bli et problem for Liverpool. Det er han som lager det unødvendige frisparket, som fort kunne blitt et straffespark, som Leicester utligner på.

Alex Oxlade-Chamberlain

Rekker ikke å markere seg, og kommer inn når Liverpool kollapser.

Xherdan Shaqiri

Kommer inn uten å markere seg.<br/>