Spiller ligakamp nummer 150 for Liverpool

Sadio Mané vil nå milepæl for Liverpool på Bramall Lane.

27. feb 2021 kl 17.30Einar Kvande

Sadio Mané vil spille sin ligakamp nummer 150 for Liverpool mot Sheffield United i morgen. På de 149 foregående kampene har han scoret 70 mål og levert 23 målgivende pasninger.

Liverpool og Sheffield United har møtt hverandre ni ganger i Premier League. De røde har vunnet fem og spilt uavgjort i to av de kampene.

Dersom Liverpool vinner kampen i morgen, vil de vinne sin femte strake kamp mot The Blades. Det er i så fall første gangen i historien at det skjer. 

Liverpools åtte siste mål mot Sheffield United har alle blitt satt inn av forskjellige spillere. Robbie Fowler er den eneste Liverpool-spilleren som har scoret mer enn en gang mot Yorkshire-klubben i Premier League-æraen. Han gjorde totalt tre mål mot Sheffield United.

Mohamed Salah har scoret i tre bortekamper på rad nå, og totalt har han gjort fire mål på disse tre kampene.

Andy Robertson er den eneste Liverpool-spilleren som har startet samtlige ligakamper denne sesongen. Venstrebacken har startet de 29 siste ligakampene til Liverpool.

Selv om de ikke har startet samtlige ligakamper denne sesongen er også Georginio Wijnaldum og Roberto Firmino så godt som bankers i Jürgen Klopp sine lagoppstillinger. Wijnaldum har vært involvert i Liverpools siste 47 ligakamper, mens Roberto Firmino ikke har gått glipp av en ligakamp siden mai 2019, og har vært på banen i 63 strake ligakamper.

Statistikk: Ged Rea

Har du innspill til journalisten?
[email protected]