– De er utrolige spillere

RB Leipzig-forsvarer hyller Liverpools angrepsrekke.

9. mar 2021 kl 08.42Jens Bessesen

– Salah og Manés fart og kvalitet med ballen - de er utrolige spillere, sier RB Leipzigs venstreback Angelino foran onsdagens returoppgjør i Champions League. 

Spanjolen vet etter tiden i Manchester City godt hvordan det er å møte Liverpools angrepstrio, og i det første oppgjøret fikk han igjen møte det dødelige angrepet da Salah og Mané sørget for 2-0-seier til «bortelaget».

– Det utgjør en stor forskjell når et lag har to spillere, og ikke bare én, som er raske med ballen. De kan komme inn bak forsvaret raskt og er gode til å skyte også. Det må du prøve å forhindre, sier han ifølge Liverpool Echo.

BLÅ FORTID: Angelino er på lån fra Manchester City til RB Leipzig, men gjør overgangen permanent i sommer.

BLÅ FORTID: Angelino er på lån fra Manchester City til RB Leipzig, men gjør overgangen permanent i sommer.

– Vi er underdogs

Selv om Liverpool leder 2-0, mener Angelino at RB Leipzig er i en god posisjon før returoppgjøret. De må vinne med minst to mål for å ha mulighet til å gå videre, men kan dra fordel av at de er nå satt opp som bortelaget

– Presset er mer på dem enn på oss. Vi er underdogs, sier han. 

Backen har selvsagt fått med seg at Liverpool er ute av form i ligaen, men han frykter ikke Jürgen Klopps lag noe mindre av den grunn.

– De vant ikke Champions League og Premier League for ingenting. Du kan ikke være perfekt hele tiden, men de har et utrolig lag med utrolige kvaliteter, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]