– Jeg kan ikke si noe, så lenge jeg ikke har noe nytt å komme med

Georginio Wijnaldum krever å bli trodd på at han fortsatt ikke vet hvor han kommer til å spille neste sesong.

8. mar 2021 kl 18.50Einar Kvande

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen. Gini har stått fritt til å signere en prekontrakt med en ny klubb utenfor Premier League siden januar, men har så langt ikke gjort dette. Dermed lever fortsatt håpet om at nederlenderen blir å finne i helrødt også neste sesong. Da må han i så fall signere det kontraktsforslaget han har fått av Anfield-klubben, som midtbanespilleren så langt har vegret seg for å sette navnetrekket sitt på.

– Dere ønsker å høre hva som kommer til å skje, men jeg har ingenting å si. Jeg har ingenting nytt å komme med. Da kan jeg heller ikke si noe. Jeg håper fansen vil være tålmodige helt til jeg har noe nytt å fortelle, uttaler Wijnaldum til beIN Sports.

– Jeg mener at det viktigste nå er at vi fikser ting ute på banen som lag, og får resultater igjen, isteden for å snakke om enkeltspillere, i dette tilfellet meg og min kontraktsituasjon. Jeg mener det er bedre at vi fokuserer på andre ting.

Akkurat nå fokuserer Wijnaldum og resten av Liverpool-troppen på onsdagens returkamp i Champions League mot RB Leipzig. Jürgen Klopps mannskap har sjansen til å nå kvartfinalen, etter å ha vunnet den første kampen i Budapest 2-0. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]