– Jeg føler meg i knallform, men det er artigere å være ute på banen når vi vinner

Xherdan Shaqiri har vært involvert i tolv av Liverpools 16 kamper etter nyttår, og håper å slippe til også i det han tror blir en jevn affære mot Wolves.

15. mar 2021 kl 11.53Einar Kvande

– Jeg føler meg i knallform. Jeg føler meg frisk og rask. Jeg føler meg rett og slett bra, og jeg er alltid klar når manageren tar meg ut til å spille. Jeg forsøker å prestere godt og hjelpe laget med å vinne kamper, sier Xherdan Shaqiri til Liverpoolfc.com.

Det gjenstår ti ligakamper å spille for Liverpool, som nå må kjempe en knallhard kamp for å komme inn blant topp fire.

– Vi har tapt en del kamper den siste tiden. Jeg håper vi kan begynne å vinne kamper igjen, og at jeg blir involvert så mye som mulig. Det er artigere å være ute på banen når vi vinner, slår sveitseren fast.

– Jeg blir alltid glad når jeg får spille, og jeg forsøker å bidra med mine ideer og min fotball, sier han foran kveldens kamp mot Wolverhampton.

En kamp han spår blir veldig jevn, selv om Liverpool har hatt et veldig godt tak på Wolverhampton under Jürgen Klopp, med fem seiere av fem mulige i Premier League.

– Jeg tror det blir en jevn og tøff kamp. Wolves har hatt et veldig godt lag i flere år nå. De har gjort gode investeringer, og kjøpt veldig gode spillere. Både erfarne spillere og talentfulle spillere. De er på god vei fremover. Det blir en vanskelig kamp, hvor vi må prestere godt for å få med oss poengene.

Tilfeldig at prestasjonene har vært best på bortebane

Liverpool har prestert bedre på bortebane enn på hjemmebane etter nyttår, men Shaqiri tror dette beror på tilfeldigheter.

– Du kan ikke si at dette skyldes det ene eller andre. Noen ganger skjer slikt som dette i fotball. Du har oppturer og nedturer. Det er ganske normalt. Vi er bare mennesker vi også. ikke roboter. Dersom vi jobber hardt tror jeg vi vil begynne å vinne mange kamper igjen. Dette skjer med alle store lag. Vi må bare stå på videre, og begynne å vinne kamper. Dette tror jeg vi vil klare snart, og jeg håper vi kan starte med å vinne kveldens kamp mot Wolves.

– Vi har ti kamper igjen, og går for vinne hver eneste en av dem. Det er vår filosofi. Det spiller ingen rolle hvem motstanderen er. Vi skal forsøke å plukke så mange poeng som mulig, og så får vi se hvor vi ender opp når sesongen er over, avslutter Liverpools nummer 23.

Wolverhampton - Liverpool spilles på Molineux i kveld klokken 21.00 og blir vist på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]