Dominic King i Daily Mail:«Mohamed Salah scorer selvmål når han flørter med Real Madrid bare åtte dager før Liverpool møter dem i Champions League»

Mohamed Salah har nok en gang hintet om at han kan ha en fotballfremtid i Spania.

30. mar 2021 kl 23.55Einar Kvande

Mohamed Salah har gjort et ferskt intervju med Marca, hvor Dominic King i Daily Mail mener at Liverpool-spissen åpenlyst flørtet med Real Madrid.

«Du har spilt i England og Italia, ønsker du å forsøke deg i Spania?»

Slik lød det ledende spørsmålet fra Marca. 

– Jeg håper å spille i mange år til. Hvorfor ikke? Ingen vet hva som vil skje i fremtiden, så kanskje en dag, ja, lød svaret fra Salah.

Like før hadde Salah blitt spurt om det var tid for å flytte på seg nå.

– Jeg foretrekker å ikke snakke om dette nå, svarte han på det spørsmålet.

King mener at verken Real Madrid eller Barcelona har pengene som kreves for å prise 28-åringen bort fra Liverpool. Anfield-klubben har ingen planer om å selge sin spissstjerne.

Tar det piano

Liverpool-ledelsen skal ikke ha hisset seg opp over dette siste intervjuet til Salah. Det gjorde de heller ikke da han ble intervjuet av AS før jul.

Salahs kontrakt løper ut i 2023, og dersom han ikke kan flytte på seg vil han ønske seg en ny kontrakt med Liverpool. Anfield-klubben har det imidlertid ikke travelt med å starte forhandlinger, på grunn av koronapandemien.

Marca er en sportsavis som er kjent for å være løpegutter for Real Madrid, og de har gjort et scoop ved å få Salah i tale åtte dager før Madrid-klubben møter Liverpool i Champions League. Salahs uttalelser vil garantert føre til at Jürgen Klopp vil få spørsmål om Salahs fremtid når han møter pressen i forbindelse med de to kvartfinalene. 

King mener at Salah burde ha holdt kjeft på et tidspunkt der Liverpool trenger ro i rekkene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]