Månedens spiller nok en gang

Mohamed Salah er månedens spiller for tredje måned på rad.

22. mar 2021 kl 19.25Jens Bessesen

I det som var en svak måned resultatmessig for Liverpool, kom Mohamed Salah godt ut av det med scoringer mot Manchester City, Leicester og RB Leipzig. 

Det var nok til å sikre egypteren med prisen som månedens Liverpool-spiller for februar. Det er tredje måned på rad Salah hanker inn prisen.

– Det er en god følelse å vinne den igjen. Jeg er fornøyd med de seneste resultatene, og forhåpentligvis kan vi fortsette å vinne, sier han til liverpoolfc.com

Tror på bedring

Salah sier de siste månedene har vært vanskelige for spillerne.

– Det er tøft for oss alle på grunn av det vi har vært gjennom og hvor vi ligger i Premier League, men jeg tror det kommer til å bli bedre. I Champions League gjør vi det bra, sier han.

Toppscoreren sier han er takknemlig for stemmene, men at det er lagets prestasjoner som er viktigst.

– Jeg vil ikke bare snakke om min sesong fordi vi spiller som et lag. Det har vært en tøff sesong for alle, og vi må bare fortsette å vinne kamper, sier han.

Angriperne vinner

Salah stakk altså av med Standard Chartered Player of the Month i både desember, januar og februar. I oktober og november var det nykommer Diogo Jota som fikk utmerkelsen, mens Sadio Mané var bestemann i sesongens første måned i september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]