– Salah vil ikke tørre å komme i nærheten av Sergio Ramos

Real Madrid-legende fyrer opp stemningen foran kvartfinalene mellom Liverpool og den spanske hovedstadsklubben.

19. mar 2021 kl 17.21Einar Kvande

Liverpool har litt å revansjere mot Real Madrid, etter den forferdelige Champions League-finalen i Kiev, der Sergio Ramos tok Mohamed Salah ut av kampen ved å skade egypteren med vilje, mens en svimmel Loris Karius i Liverpool-målet gjorde to kjempebrølere som avgjorde kampen i spanjolenes favør.

Nå minner Real Madrid-legenden Roberto Carlos om hva som skjedde den kvelden i Kiev, og fyrer dermed opp stemningen foran de to kvartfinalene.

– Salah vil ikke tørre å komme i nærheten av Sergio Ramos. Dette vil det bli snakket mye om foran de to kampene, spår brasilianeren i et intervju med Marca.

FYRER OPP STEMNINGEN: Roberto Carlos har benyttet anledningen til å minne Liverpool-spillerne om hva som skjedde i Kiev.

FYRER OPP STEMNINGEN: Roberto Carlos har benyttet anledningen til å minne Liverpool-spillerne om hva som skjedde i Kiev.

– Vi møter et godt lag

Den tidligere venstrebacken minner imidlertid alle spanjoler om at Liverpool er en kvalitetslag, og han tror derfor at det blir viktig at Real Madrid får et godt resultat på hjemmebane.

– Vi skal spille mot et godt lag. Den første kampen er på hjemmebane. Real Madrid må avgjøre oppgjøret hjemme i Madrid, sier han.

– Det er viktig at Zidane får sine spillere klare. Han har de beste spillerne tilgjengelig. Dersom kampen ikke går så bra, har han åtte spillere av høyeste kvalitet på benken som vil ønske å spille.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]