Se treningsbilder:Roberto Firmino deltok ikke på lørdagens trening

Roberto Firmino ikke til stede på lørdagens treningsøkt, der spillerne så ut til å være i herlig humør.

14. mar 2021 kl 08.44Jens Bessesen

Jürgen Klopp sa på lørdagens pressekonferanse at han håpet at Roberto Firmino skulle bli klar til mandagens kamp mot Wolverhampton. Men brasilianeren var ikke å se på bildene fra lørdagens treningsøkt i Kirkby.

Firmino har stått over kampene mot Fulham og RB Leipzig med en kneskade. Dersom han ikke er tilbake mot Wolves får han tre uker til å bli klar til neste ligakamp, ettersom Brasils landskamper er avlyst.

For øvrig så det ut til å være en fulltallig tropp i godt humør som var ute på treningsfeltet lørdag, med unntak av reservekeeper Caoimhin Kelleher. Blant annet kan vi se Ben Davies i aksjon, og mange spillere som koste seg med blant annet fotballtennis.

Øverst i saken kan du se bildegalleri fra treningsøkten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]