Salahs agent med kryptisk tweet etter at toppscoreren ble byttet ut

Mohamed Salah var ikke fornøyd med å bli byttet ut mot Chelsea. Også agenten så ut til å få med seg det.

5. mar 2021 kl 00.05Jens Bessesen

Mange stusset over Jürgen Klopps avgørelse om å ta ut Mohamed Salah med en halvtime igjen å spille i kampen mot Chelsea. Salah er Premier Leagues toppscorer og hadde blant annet bidratt med å skape to målsjanser i kampen der Liverpool slet med å skape noe som helst. 

Etter kampen sa Klopp at det dreide seg om at Salah så sliten ut. Ifølge Matt Critchley i Bein Sports kom byttet like etter at Klopp hadde ropt til Salah med krav om at han måtte jobbe mer defensivt. 

– Vi kunne tatt av Sadio og Bobby, men Mo så ut som han slet mest, sa Klopp etter kampen og la til at han forstår at Salah var skuffet over å bli byttet ut. 

En som også tilsynelatende fikk med seg byttet var Ramy Abbas Issa, som tok til Twitter og leverte en tweet som kun bestod av et punktum like etter at byttet ble gjort. Tweeten kommer trolig til å sette fart på spekulasjonene om Salahs fremtid. 

Ryktene om en overgang til en av de to spanske gigantene Barcelona og Real Madrid startet på tampen av 2020, da Salah lot seg intervjue av den spanske avisen AS og flørtet med klubbene. 

Det er dessuten ventet at Liverpool og Salah snart skal i kontraktsforhandlinger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]