Tirsdag ble 454 gjenstander fra Melwood auksjonert bort«The Champions Wall» gikk for over 350 000 kroner

Det ble solgt gjenstander for over 10,6 millioner kroner.

3. mar 2021 kl 08.44Arild Skjæveland

Liverpools førstelag flyttet fra Melwood til Kirkby i november. De røde har nå forlatt det gamle treningssenteret i West Derby for godt, og tirsdag ble det holdt en auksjon for å selge og kvitte seg med gjenstander som kunne ha en verdi.

En kan trygt si at det var stor interesse, og at supporterne bladde opp for å sikre seg en liten bit av historien. Inntektene går til Liverpool FC Foundation og Covid-19 Relief, og det ble solgt for 870 665 pund. Over 10,6 millioner kroner!

Slik de ulike gjenstandene var i utgangspunktet var priset, håpet en på salg for 200 000 pund totalt!

Fikk mest for «The Champions Wall»

På forhånd var det anslått at «The Champions Wall», veggen i resepsjonen på Melwood som viser antall troféer Liverpool har vunnet, skulle gå for mellom 7500 og 15 000 pund. Den gikk for det dobbelte – 30 000 pund!

Et enkelt dørskilt der det sto «Facilities / IT Offices», gikk for 650 pund, rapporterer Daily Mail

Da vi hadde en sak på auksjonen tidligere, skrev vi om Jürgen Klopps sofa. Den to-seteren gikk for 1700 pund. Skohyllen, som vi også skrev om, gikk for 3600 pund. 

Et bilde av Roy Hodgson på en pressekonferanse gikk for 420 pund. Den nåværende Crystal Palace-manageren var ikke akkurat en populær mann i tiden på Anfield, men selv den minste ting fikk de inn penger for på tirsdag. En annen supporter sikret seg en håndrensdispenser for 320 pund…

Har du innspill til journalisten?
[email protected]