Bruce om superligaen og Liverpool

Newcastle-manager Steve Bruce ble spurt om sin mening om superligaen foran møtet med Liverpool.

23. apr 2021 kl 13.31Einar Kvande

–La oss håpe vi kan reise til Liverpool og spille bra. Det må vi gjøre, for Liverpool er Liverpool, sa Steve Bruce under sin pressekonferanse i dag. 

– De har hatt en vanskelig sesong etter deres standard de siste par sesongene, men ut fra det vi har sett den siste uken så er det tegn på at de er i ferd med å finne seg selv igjen. De har spilt bra i det siste, la Newcastle-manageren til.

Da Bruce fikk spørsmål om The Super League, la han ikke skjul på at han var glad for at den kollapset bare to døgn etter at planen ble lansert. 

– Hele opplegget var ikke riktig, og de har fått en smekk over fingrene takket være supporterne. Fotballsupporterne er stolte over hva vi har her i landet, og måten fotballen fungerer på. Leicester vant Premier League for noen få år tilbake. Det er det fine med England. Det er hard konkurranse. West Bromwich, som er nest sist, slo Chelsea med fem mål på bortebane, mens bunnlaget Shefffield United vant på Old Trafford. Det er slikt vi liker i dette landet.

Liverpool - Newcastle spilles lørdag klokken 13.30 og blir sendt på TV 2 Sport Premium