Gode nyheter for Newcastle

Tre spillere som har vært ute med skader var tilbake i trening i går.

23. apr 2021 kl 08.41Einar Kvande

Newcastle melder på sin offisielle nettside at Steve Bruce er henrykt over å ha Allan Saint-Maximin tilbake i trening. Vingen ble skadet under kampen mot West Ham forrige helg, men skaden viste seg altså ikke å være alvorlig.

– Allan har trent hele uken. Han fikk et spark på ankelen, men han får en del slike. Det går greit med ham, bekreftet Bruce på sin pressekonferanse i dag.

Newcastle-manageren beroliget også de som fryktet at Callum Wilson var skadet etter at han ikke var på bildene fra torsdagens trening.

– Callum er helt ok, bekreftet Bruce

Midtstopper Fabian Schär, som har vært ute av spill siden februar da han fikk en leddbåndskade i det ene kneet, var også involvert i torsdagens treningsøkt.

– Fabian har jobbet ekstremt hardt, og har trent hele uken. Kanskje kommer helgens kamp litt for tidlig for ham, men han er desperat etter å spille. Det er godt å ha ham tilbake.

Reservekeeperen er blitt operert i kneet

The Shields Gazette melder at en annen spiller som ble skadet mto West Ham, forsvarer Ciaran Clark, også er tilbake i trening. 

Jamaal Lascelles og Isaac Hayden er fortsatt ute med skader, og Steve Bruce bekreftet til Chronicle i dag at Ryan Fraser og keeper Karl Darlow også er uaktuelle til kampen.

– Karl Darlow har vært gjennom en liten operasjon i kneet, så han vil være ute noen uker. Bortsett fra han og Ryan Fraser er alle andre skadefrie, sa Bruce.

Det betyr at Mark Gillespie vil være back-up for Martin Dubravka mellom stengene.

Andy Carroll, Jonjo Shelvey og Javier Manquillo kan alle være på banen mot sin gamle klubb.