– Jeg tror ikke vi tenker så mye på det

Liverpool har ikke vunnet en eneste hjemmekamp på Anfield i 2021, men Jürgen Klopp er sikker på at det ikke vil prege hans spillere mot Aston Villa i morgen.

9. apr 2021 kl 22.52Einar Kvande

Liverpool - Burnley 0-1. Liverpool - Brighton 0-1.  Liverpool - Manchester City 1-4. Liverpool - Everton 0-2. Liverpool - Chelsea 0-1. Liverpool - Fulham 0-1. Jürgen Klopps menn har utrolig nok tapt sine seks siste kamper på Anfield. Likevel føler tyskeren seg trygg på at det ikke vil prege hans spillere når Aston Villa kommer på besøk til Merseyside i morgen.

– Jeg tror ikke vi er spesielt preget av de siste hjemmekampene. De var alle ulike kamper. Jeg tror ikke vi tenker så mye på dem. Jeg kommer ikke til å tenke på dem, uttalte Klopp på sin pressekonferanse fredag ettermiddag.

– Alt handler om at dette er neste mulighet for oss, og det er en god mulighet. Men det er en vanskelig kamp, for motstanderen er sterk. Så vi må være klare, og spille en god kamp. Det er helt avgjørende at vi fokuserer på at vi skal spille en god kamp. Klarer du det, er det allerede et stort steg i riktig retning. Dette forsøkte vi i går, og det forsøker vi i dag. 

– Det er kort tid mellom kampene nå, men det er lang nok tid til å bli klar, sa Klopp.

Liverpool - Aston Villa spilles lørdag kl. 16.00, og vises på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]