Kampen om topp fireResten av sesongen kan ryke for West Hams viktige angriper

Hamstringskaden er mer alvorlig enn først antatt.

9. apr 2021 kl 09.02Arild Skjæveland

Liverpool fikk en skikkelig nedtur i Champions League på tirsdag, da Real Madrid vant den første kvartfinalen 3-1. Det gir de røde et veldig tøft utgangspunkt før returoppgjøret på Anfield på onsdag.

Men før det skal det spilles Premier League, og Liverpool er for alvor med igjen i kampen om topp fire. De røde ligger på sjuendeplass på tabellen – men slik det ser ut akkurat nå – er det fem lag som kjemper om den siste Champions League-plassen bak Manchester City, Manchester United og Leicester.

Leicester City og West Ham United er nummer tre og fire på tabellen, og møtes på søndag. Det kan fort bli den største kampen denne helgen. Avgir Leicester poeng der, kan det fort være to plasser for seks lag å kjempe om.

}

Ny stor skade

David Moyes sitt West Ham-lag har imponert voldsomt denne sesongen, og slo Wolverhampton 3-2 på Molineux på mandag.

Men det begynner å koste. Allerede er det klart at deres viktigste midtbanespiller, Declan Rice, er ute den neste måneden.

Michail Antonio gjør livet vanskelig for de fleste midtstoppere han møter. På mandag måtte han tas av banen i førsteomgang, og nå har de fått dårlige nyheter på London Stadium.

Ifølge The Times viser en skann at hamstringskaden er mer alvorlig enn først antatt. Han har allerede vært ute i to måneder med hamstringproblemer denne sesongen, og denne skaden kan gjøre at han mister innspurten i Premier League. 

«The Hammers» solgte spissen Sebastian Haller til Ajax i januar, og Moyes kjøpte ikke noen erstatter. Han har hentet Jesse Lingard på lån, og det er en spiller som har vært fantastisk så langt for dem, men han er ingen spiss. Nå ser de ut til å måtte lene seg på Lingard, Jarrod Bowen og Said Benrahma – der ingen av dem tidligere har blitt brukt så langt fremme i banen.

Liverpool tar imot Aston Villa på Anfield lørdag kl. 16.00, og kan midlertidig klatre opp på fjerdeplassen før de andre lagene har spilt.

Den kampen vises på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]