Uttalelse fra styret i Liverpool FC Supporters Club Norway

Etter kveldens styremøte i supporterklubben har styret valgt å komme med en uttalelse til det som har skjedd de siste dagene.

20. apr 2021 kl 21.39Tore Hansen

De siste dagene har vært tøffe og vanskelige for alle som er glade i Liverpool FC.  

Det er med stor skuffelse vi har registrert eiernes ønske om å bli med i en europeisk superliga, og dermed bryte med resten av fotballverdenen.  

Reaksjonene de siste dagene har vært massive. Vi har som forening jobbet aktivt mot klubbens deltakelse i en slik liga, og kommer fortsatt til å jobbe mot disse planene helt de de blir lagt død en gang for alle. 

Det skuffer oss også stort at FSG og John Henry, etter så mange år på eiersiden, ikke forstår klubben og supporterne bedre. De forstår tydeligvis ikke hvilke verdier de har tråkket på og hvordan de har påført vår klubb og stolte historie stor skade. 

Alt dette har truffet oss supportere rett i fotballhjertet, og veien videre blir vanskelig. Det er viktig at vi supportere nå står sammen og slåss for klubben vi setter så høyt – og fotballens fremtid.   

Styret i supporterklubben forventer at eierne i Liverpool Football Club trekker seg fra superligaen snarest, og samtidig kommer med en uforbeholden beklagelse overfor oss supportere. 

Styret