Dropper treningskamp på grunn av Manchester United-fansen

Liverpool og Manchester United hadde planlagt å spille treningskamp mot hverandre i sommer, men disse planene ser nå ut til å bli skrinlagt.

14. mai 2021 kl 13.25Einar Kvande

Liverpool og Manchester United hadde planlagt å spille to treningskamper mot hverandre på hjemlig grunn i sommer, på grunn av reiserestriksjonene som koronapandemien fører med seg. Men etter de massive demonstrasjonene mot Glazer-familien i forbindelse med de to forsøkene på å få avviklet ligakampen på Old Trafford denne måneden, ser klubbene ut til å droppe disse planene.

Mirror melder at planleggingen av en kamp på Old Trafford den 29. juli var kommet langt, hvor man ønsket var å spille for fulle tribuner. Det var også en stund snakk om en returkamp på Anfield før sesongen startet, men planen om en match i Liverpool skal ha blitt droppet tidligere i planleggingsprosessen. 

Begge klubbene frykter nye demonstrasjoner i forbindelse med en treningskamp på Old Trafford, og derfor ser det ut som planen blir vraket. Noen endelig avgjørelse er ikke tatt ennå, men apetitten på en slik treningskamp er nå blitt atskillig svekket hos begge klubber.

Manchester United-fansen sørget som kjent for at kampen mot Liverpool den 2. mai ble utsatt til 11. mai ved å storme Old Trafford og ta seg inn på gressmatta. United-supporterne forsøkte også å stoppe gårsdgens omberammede kamp, men lykkes ikke med det.