Et hint om en trenerrolle?

James Milner var på Liverpool-benken mot West Bromwich, selv om han er skadet.

17. mai 2021 kl 15.25Einar Kvande

James Milner har stått over kampene mot Southampton, Manchester United og West Bromwich på grunn av en skade. Liverpool-spillere som er skadet er vanligvis ikke å se på innbytterbenken, men under kampen mot West Bromwich kunne vi se Milner bak Klopp på Liverpool-benken. Det kan være et hint om at veteranen vil få en trenerrolle i Liverpool etter endt karriere.

Milner har bare startet elleve Premier League-kamper denne sesongen, men han er likevel en viktig mann i Jürgen Klopps tropp. Med Virgil van Dijk og Jordan Henderson ute med skader, er det visekapteinen som har ledet sine unge medspillere gjennom mesteparten av sesongen. 35-åringen er fortsatt en av de best trente Liverpool-spillerne, og det vil neppe komme som noen overraskelse på noen om han penser seg inn mot en trenerkarriere den dagen han legger fotballskoene på hylla. 

Milner har til stadighet fått skryt for rådene han til gir klubbens unge spillere, og på The Hawthorns kunne man flere ganger høre hans tilrop fra benken. 

Daily Mail-journalist Dominic King merket seg hvordan midtbanespilleren oppmuntret Sadio Mané spesielt. Senegaleseren uttalte nylig at dette har vært hans verste sesong i karrieren.

– Det hørtes veldig ut som et nytt medlem av Liverpools trenerstab, slår King fast på Twitter.

Milners kontrakt løper ut etter neste sesong.